Friday, November 13, 2009

Zvocanje u prazno, vol.9

Ljudi, bilo je krajnje vreme da vam se ponovo obratim javnim saopštenjem putem bloga. Nisam odavno. Počeli ljudi da slušaju šta laprdam, a i forumi nisu loša stvar za istresanje, pa nisam morao da se iživljavam na tastaturi...
--------------------
Osvanuo je lep dan u Novom Sadu... Napolju se čuju mlazni avioni, sve super. Pravi prolećni dan u novembru. U NS-u je sve ok dok ne počne kiša.
Sitna kiša nije strašna. Problemi nastaju kada shvatiš da ti je neophodan kišobran. Fatalna greška je stvarno pokušati napolje izaći sa kišobranom. Razlog je vrlo jednostavan - ma koliko se trudio, nakon određenog vremena će ti se kišobran pretvoriti u gomilu beskorisnog smeća. Vetar duva sa svih strana, kiša pada odole, jezivo. Kišobran se raspadne, ti sav mokar kao da ga nisi ni nosio! Kišobrani su ovde za jednokratnu upotrebu.
Šteta, nisam sad toliko gnevan da bih pisao o tome... Ko zna zašto je to dobro. Prošli put umalo nisam počeo da skačem po kišobranu od besa.
--------------------
Televizija je opet uspela da me razgnevi. Posle samo nekoliko sati gledanja.
MTV-u izgleda nije dovoljno moronskih emisija. Pre nedelju dana sam skontao neki nazovi reality show u kome Paris Hilton od grupe kandidatkinja bira svoju novu najbolju drugaricu. U čemu je poenta? Show bi mogao opušteno da se zove "Hoću da budem drolja kao ova glupača koja je popularna iz ne znam ni ja kog razloga". Zašto bi neko hteo da bude prijatelj s Paris Hilton, pobogu?! Ako želite da vam presedne život, imate moju preporuku da gledate ovu emisiju.
--------------------
Svinjski grip aktuelniji nego ikad. Proglašena epidemija, a mi isčekujemo saopštenje regionalnog kriznog štaba da li će biti zabrane javnih skupova i hoće li biti večerašnje svirke ili ne... Treba da izdaju saopštenje u 17h, kad treba da počne i tonska proba... Da stvar bude gora, pola likova koji treba da sviraju je bolesno ili sprečeno iz drugih razloga. Današnji dan obećava... Pa nije za džabe petak trinaesti! Ako sve bude išlo po planu, vidimo se u holu kulturnog centra u Rumi večeras u 21h!
--------------------
I nema bog-zna-koliko smisla pisati blog iole dobro raspoložen. Potrudiću se da sledeći put kad totalno ispizdim odmah sednem da kucam.

No comments:

Post a Comment