Wednesday, June 10, 2009

Zarobljen u klozetu

U ponedeljak veče sam imao iskustvo bliske smrti. Sedeli smo kod drugara, vršljali po jutjubu i nakon nekog vremena naleteli na Trapped in the Drive-Thru Weird Ala... Tada nam je palo na pamet da pogledamo i povod ove parodije: R Kelly - Trapped in the Closet. Video sam ga jednom na tv-u, na prvom mestu top liste najglupljih spotova ikad. Ne samo da je glup spot, nego ima i nastavak. Trapped in the closet pt.2. Ne seri?!?! Aj da pogledamo. I tako onda ispade treći deo, pa četvrti, pa peti... Negde oko devetog sam se zapitao da li ćemo mi sad tako do kraja života gledati njegov jebeni spot za jednu pesmu. Skoro da sam bio u pravu...
Već na 16. delu više nije bilo smešno. Rešili smo da prekinemo na sredini 18. dela...
Iz puke radoznalosti, otišao sam na wikipediju da vidim koliko je on tog sranja snimio. 22 dela!!! Da stvar bude gora, pukao sam kad sam skontao kako je on to snimao: 2005. prvih 6 delova, pa krajem iste još 6, pa 2007. još deset, a ovog leta treba da izađe još nastavaka. Tu sam puk'o. Al bukvalno sam u tom trenutku privremeno sišao s uma, u nemogućnosti da poverujem da je neko mogao da radi takvo sranje PET JEBENIH GODINA!!! Onda sam počeo da se smejem od neverice, pa da plačem od smeha i na kraju da se gušim od plača. Umalo da umrem. Da sam bio na nekim psihoaktivnim supstancama, ne bih doživeo da napišem ovo. Kad sam se umio, popio malo vode i udahnuo svežeg vazduha, seo sam, zamislio se na trenutak i opet se setio svega. Srećom, ovaj put sam ostao priseban i samo se smejao...
Inače, ovo nedelo su definisali kao rep operu ili hip hoperu, što me je takođe slatko nasmejalo. Jebeni retardi.
Da ne poverujete!!! 22 spota jedne iste matrice sa kapljanjem vode u ritmu i pričom koja je jebeno nadrealna! O čemu je taj čovek razmišljao kad je radio to?!?! Prvih 6 delova snimio ozbiljan, pa mu nestalo inspiracije za sledećih 6, ali je bitno da se priča nastavlja, a preostalih deset je uradio da ne bi ispalo da je stvarno retardiran, već da se zajebavao, pa će da se zajebava još malo.
Ako vam se ne sviđa činjenica da ste živi, pogledajte u cugu sve delove... Prvih 12 je čak izašlo na DVD-u, sa sve njegovim komentarima!

Evo vam link za čitavu plejlistu ako želite da vidite kakav sam ja košmar pretrpeo pre nekoliko dana. Ne preporučujem osobama sa kratkim nervima, slabim srcem ili izmenjenim stanjem svesti.

No comments:

Post a Comment